Skärgårdsgymnasiet

skärgårdsgymnasiet

Studera! Här finns 38 utbildningar på Skärgårdsgymnasiet. Hitta din utbildning på broadbandphone.info och börja plugga nu. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 51 anställda och omsätter 40,4 miljoner. Skärgårdsgymnasiet är en gymnasiefriskola i Åkersberga, som startades Initiativtagrna var tidigare lärare på Röllingby Gymnasium. Vid starten fanns det endast tre utbildningar på Skärgårdsgymnasiet: Bygg, EL och Hantverksprogrammet med inriktning frisör. Nu () erbjuder skolan Anläggningsförare, Bygg. skärgårdsgymnasiet

Skärgårdsgymnasiet - det

Skärgårdsgymnasiet ska erbjuda en trygg miljö där alla elever ges största möjliga förutsättning att lyckas nå sina mål. Vi har erfarna, behöriga yrkeslärare som ger dig grundläggande och förberedande kunskaper i frisöryrket så att du direkt efter utbildningen ska kunna söka jobb och börja arbeta på salong. Sökbar för elever som saknar behörighet och som har godkänt i: Vi jobbar med trender, skapar modebilder och även re-stylar kläder. Som anläggningsmaskinförare får du arbeta med hjullastare, grävmaskiner och grävlastare. Vi serverar vällagad mat gjord på riktigt fina råvaror. En bod kan t.

Skärgårdsgymnasiet - finns

Vi bygger på verkstan och levererar till er eller så hämtar ni själva. Upptäck gymnasiet vid skärgården. I våra välanpassade och välutrustade lokaler finner man studiero, glädje och kunskap. Om du har intresse för snickeri och vill arbeta problemlösande, är Byggprogrammet något för dig! Upptäck det perfekta verktyget för att hantera ett smidigt, säkert och tidsbesparande APL. Som anläggningsmaskinförare får du arbeta med hjullastare, grävmaskiner och grävlastare. En skola för alla.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *