Feliz cumpleaños

feliz cumpleaños

Många översatta exempelmeningar innehåller "feliz cumpleaños" – Svensk-spansk ordbok och sökmotor för svenska översättningar. Spanska[redigera]. Interjektion[redigera]. feliz cumpleaños. grattis på födelsedagen. Hämtad från "broadbandphone.info?title=feliz_cumpleaños&oldid=". Kategori: Spanska/Interjektioner. Dold kategori: Spanska/Alla uppslag. feliz cumpleaños översättning i ordboken spanska - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Tyska är ett germanskt språk talat av omkring miljoner människor, vilket gör det till Europas näst största språk efter ryska och det germanska språk med, näst efter engelskan, flest talare i världen. Navidad, navidad   —   juldagen. Pokémon – filmen vill du slå upp? Italienska är ett romanskt språk inom den indoeuropeiska språkgruppen skralt talas av ungefär 70 miljoner människor, varav de flesta i Italien. Año nuevo, año nuevo   —   nyårsdagen. Mexico är dillkött folkrikaste emma simmare nationen. Det är efter engelska det mest studerade språket i världen och totalt har upp emot miljoner betydande kunskap i franska. feliz cumpleaños

Feliz cumpleaños - strsta skillnaden

Italienska är ett romanskt språk inom den indoeuropeiska språkgruppen och talas av ungefär 70 miljoner människor, varav de flesta i Italien. Svensk-spanskt lexikon Det öppna svensk-spanska lexikonet där vi hjälps åt att översätta ord till spanska och svenska. Tyska förekommer i många dialekter med huvudtyperna högtyska och lågtyska , och har mer än de flesta andra germanska språk bevarat mycket av den urgermanska grammatiken, med exempelvis i större omfattning bibehållna kasusböjningar. Franska är ett av de största romanska språken och räknas som ett världsspråk. Vad vill du slå upp? Den italienska som talas idag är till stora delar baserad på toskanska dialekter och kan sägas vara ett mellanting av dialekterna som talas i Italiens södra delar och de norra delarnas galloromanska dialekt.

Feliz cumpleaños - kan

Svensk-spanskt lexikon Det öppna svensk-spanska lexikonet där vi hjälps åt att översätta ord till spanska och svenska. Tyska är ett germanskt språk talat av omkring miljoner människor, vilket gör det till Europas näst största språk efter ryska och det germanska språk med, näst efter engelskan, flest talare i världen. Franska är ett av de största romanska språken och räknas som ett världsspråk. Det är efter engelska det mest studerade språket i världen och totalt har upp emot miljoner betydande kunskap i franska. Navidad, navidad   —   juldagen.

Feliz cumpleaños Video

diomedes diaz - tu cumpleaños

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *