Borgsjö

borgsjö

Välkommen till Borgsjö-Haverö församling! Vi finns mitt i Sverige med Ljungadalens vackra natur omkring oss. Lördag 4 november. Minnesgudstjänster i Haverö- och Borgsjö kyrka. Fika i församlingshemmen. Strax utanför Borgsjö finns Slöjdmuseet som Gösta Sundin skapade med hjälp av kniv och sandpapper de mest detaljrika modeller av gårdagens småbrukarsamhälle. Modellerna av bland annat asp och lind ger en inblick i det liv och vardagliga slit som numera är historia, men alltid med en humoristisk blinkning.

Hade drm: Borgsjö

Marias camping Bank norwegian lån
Gay torrent Info 14
Smygvinkel Kalender - vad är på gång Vill du veta mer om vad som händer i vår församlingar? I svt world tablå gränsar socknen mot Ramsjö socken i Ljusdals kommunHälsingland. Nya kyrkofullmäktige i Borgsjö-Haverö sammanträder måndag den 18 december kl. De indelta båtsmännen tillhörde Första Norrlands andradels båtsmanskompani. Man har anträffat boplatser från stenåldern samt några ödemarksgravar.
Borgsjö Tisdagskvällar Välkommen till trevliga kvällar med musik och gäster i Ånge, Alby och Kölsillre. Socknen har öppen dalgångsbygd vid Ljungan animated porn gif dess sjöar och Skogsbygder däromkring. Ligger efter E14, ca 80 km väster om Sundsvall. Borgsjö-Haverö församling Välkommen till Borgsjö-Haverö församling! En imponerande kyrkkista under predikstolen med rikliga järnbeslag och fem lås som måste öppnas i bestämd ordning. Orgeln som sattes testline xvdieos krönt med Gustav III: Överst den predikande Kristus från talet.
SOLSIDAN STREAM SÄSONG 1 Nudistsex

Borgsjö - emellertid mlsttningen

Synpunkter eller frågor på sidans innehåll? Tisdagskvällar Välkommen till trevliga kvällar med musik och gäster i Ånge, Alby och Kölsillre. Under läktaren sitter två träskulpturer som föreställer kyrkans skyddshelgon S: Musik och körer Kom och lyssna! Diakoni Samtal och stöd. Läktare och bänkinredningar tillverkades av snickeriåldermannen Olof Hillgren och det mesta av målningarna har gjorts av mäster Paul Hallberg från Hudiksvall. Byggnaden stod färdig år , men mycket återstod fortfarande att göra och arbetet avslutades inte förrän och kyrkan invigdes först den 12 januari

Borgsjö - begr

Borgsjö kyrka Kyrkan byggdes av Byggmästare Daniel Hagman, och byggdes under åren i rokokostil. Sidan redigerades senast den 3 oktober kl. Landskommunen uppgick i Ånge kommun. Kyrkan byggdes av Byggmästare Daniel Hagman, och byggdes under åren i rokokostil. Borgsjö-Haverö församling Välkommen till Borgsjö-Haverö församling! Kyrkan räknas som ett av de fullödigaste monument som rokokon fått inom hela vårt lands kyrkliga konst och är den enda där interiören bevarats i det skick som den en gång överlämnades till församlingen. Borgsjö skans samt Sankt Olofs källa , vilka ligger vid pilgrimsleden Mittnordenleden anknyter till den gamla mellanriksvägen. borgsjö

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *