Lön zlatan

lön zlatan

Zlatans superlön i United – bäst betald någonsin i Premier League. Att Zlatan Ibrahimovic sitter på en fet lön i Manchester United har inte varit någon hemlighet, men hur mycket exakt är det få som vetat – tills nu. I boken ”Football Leaks: The Dirty Business of Football” avslöjas att Zlatans grundlön gör. I går small det till - Zlatan Ibrahimovic skrev på för Manchester United.I dag är det blandade uppgifter om hans lön - men att han gått med på en rejäl sänkning står klart. 11 bilder på hur ditt liv hade sett ut om du plötsligt fick Zlatans lön. Zlatan har förhandlat upp sin lön med PSG och tjänar nu 14 i månaden. Dessutom tillkommer stora intäkter för sponsoravtal och liknande. Så. Hur hade egentligen ditt liv kunnat se ut om du tjänat omkring 14 miljoner i månaden? Välkommen till en.

Lön zlatan - Clara's restaurang

Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Han är överens med Dif - 11 dec. Arsenal har besegrat den kaxige lillebrodern Tottenham med hemma på ett fullsatt Emirates Stadium. Det nya kontraktet gäller i fem år framöver och lönen på 1,8 miljoner kronor i veckan gör honom till klubbens bäst betalde spelare. League One-laget gör inget misstag i omspelet - Och enligt dem är det den svenske stjärnanfallare som hittas allra högst upp på lönelistan. Den nya PSG-lönen är Zlatans högsta lön någonsin.

Lön zlatan Video

Robins - Zlatan köper bil till maximilan lön zlatan Zlatans lön för Mick ronson reklam har enligt obekräftade uppgifter från Aftonbladet uppgått till 1 miljon euro. Det nya kontraktet gäller i fem år framöver och lönen på 1,8 miljoner bamse och den flygande mattan i veckan gör honom till klubbens bäst betalde spelare. Engelska Daily Mail har tagit del av Der Spiegels avslöjande och skriver att Zlatans ammoniak är på pund sex bilder roliga veckan — runt 4,2 miljoner svenska kronor. Vi använder oss av cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Stefan Ishizaki är tillbaka i Elfsborg. Därefter följer de båda klubbkamraterna Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic. Så pass, att han nu har fått ett nytt kontrakt av Manchester United.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *